Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Gamle Bygninger I Bergen

Gamle Bygninger I Bergen. Fra rundt 1350 til 1754 var bryggen sete for det tyske kontor og dermed knutepunkt for den hanseatiske handelsvirksomheten i norge. I middelalderen var bryggen i bergen et livlig sentrum for internasjonal handelsvirksomhet.

Gamle Bergen | A Collection Of Buildings That Reflect The Hi… | Flickr
Gamle Bergen | A Collection Of Buildings That Reflect The Hi… | Flickr from www.flickr.com

Vi samarbeider med interiørsnekker som kan reparere bygningsdeler og detaljer. Det gamle rådhus, rådstuplass 1 bygningen ble oppført som privatbolig for chr. Vi har også en avdeling i førde.

Vi Har Også En Avdeling I Førde.


I middelalderen var bryggen i bergen et livlig sentrum for internasjonal handelsvirksomhet. Gamle3hus har med støtte fra riksantikvaren forsket i metode og materiale for isolering av tradisjonelle konstruksjoner. Billetter og turer fantoft stavkirke:

Erik Lie, Daglig Leder I Rasmussen Eiendom Og Markedssjef Jon Sivert Rykkel I Det Som En Gang Var Tollsjefens Kontor, Med Egen Garderobe Og 3,5 Meter Under Taket.


Stiftelsen gamle bergen, lyktes i å etablere museet som en «redningshavn» for bergens rivningstruede eldre hus, og de husene som står på museet i dag kom hit mellom 1945 og 1981. Etter å ha huset tollere i 260 år, er tollboden på nordnes solgt og blir pusset opp. Bergen tømrer og snekkerservice as utfører restaurering av eldre og verneverdige bygninger.

Museet Ble Etablert For Å Vise Bygningskulturen I Bergen, Og Samlingene Består Hovedsakelig Av Møbler Og Husgeråd, Tekstiler, Tapeter, Oppmålingstegninger, Bygningsdetaljer Og Gjenstander Fra Ulike Håndverk.


Huset ble opprinnelig bygget som privatbolig for lensherre christoffer valkendorf i 1558. Den gamle hovedbrannstasjonen i bergen ligger på rådstuplassen 9, like ved hagerupgården. Gamle bygninger i bergen county hulrom under veien vannet har skyllet vekk masse under veien på bryggen, og det er den delen som ligger mot torget som er verst rammet.

Da Byantikvaren I Bergen Skulle Ha Nye Kontorlokaler, Ønsket Etaten Å Skape Et Forbildeprosjekt Som Skulle Vise Hvordan Gamle Bygninger Kan Utvikles Og Få Nytt Liv Etter Antikvariske Prinsipper.


Gamle3hus er totalentreprenør for rådgivning og praktisk arbeid på antikvariske bygninger og kulturminnefaglige spørsmål. I tillegg kan vår vindusleverandør, nordvestvinduet, levere nye kvalitetsvinduer i gammel stil, med kittfals, gammeldagse hasper og antikk profil. Gamle bergen er en av avdelingene til bymuseet i bergen.det ble åpnet i 1949 ved hjelp av foreningen gamle bergen, som allerede i 1935 hadde overtatt en del områder på stedet.

Vi Holder Løpende På Med Nye Entreprenør Arbeider I Bergen Og Omegn.


Nyhavnsveien 4 , 5042 bergen. De karakteristiske rekkene av hus med gavlen mot sjøen er eksempel på arkitektur som har eksistert i nærmere 900 år. Friluftsmuseet har i dag 55 trehus hvorav de fleste opprinnelig har stått i.

Post a Comment for "Gamle Bygninger I Bergen"